Pravila in pogoji

V skladu z veljavnim zakonom o varstvu osebnih podatkov (v nadaljevanju: ZVOP-2) sme upravljavec osebnih podatkov obdelovati osebne podatke, če je podana osebna privolitev posameznika. Osebna privolitev je prostovoljna izjava volje posameznika, da se lahko njegovi osebni podatki obdelujejo za določen namen, ki jo potrdite v sklopu Prijave + strinjanje s pravili in pogoji na e-novice.

Podatki, ki jih zbiramo od vas so sledeči:

elektronski naslov, ime in priimek

Nameni, za katere se osebni podatki zbirajo:

- obveščanje o aktivnostih partnerjev LAS Prlekija, podpornih institucij in drugih deležnikov družbenega, kulturnega in gospodarskega razvoja Prlekije

Obdelava osebnih podatkov

Obdelava osebnih podatkov pomeni kakršnokoli delovanje ali niz delovanj, ki se izvaja v zvezi z osebnimi podatki, ki so avtomatizirano obdelani ali ki so pri ročni obdelavi del zbirke osebnih podatkov ali so namenjeni vključitvi v zbirko osebnih podatkov, zlasti zbiranje, pridobivanje, vpis, urejanje, shranjevanje, prilagajanje ali spreminjanje, priklicanje, vpogled, uporaba, razkritje s prenosom, sporočanje, širjenje ali drugo dajanje na razpolago, razvrstitev ali povezovanje, blokiranje, anonimiziranje, izbris ali uničenje; obdelava je lahko ročna ali avtomatizirana.

S prijavo (to je s klikom na gumb: Prijava) nadalje izrecno soglašam, da LAS Prlekija moje osebne podatke obdeluje za zgoraj naveden namen.

S prijavo (to je s klikom na gumb: Prijava) izjavljam, da sem starejši(a) od 16 let in da so informacije, ki jih podajam, resnične in verodostojne.

Postopki za zagotavljanje pravic posameznika
Seznanjen sem, da:

  • lahko zahtevam vpogled v moje osebne podatke
  • lahko zahtevam popravek osebnih podatkov
  • lahko zahtevam blokiranje osebnih podatkov
  • lahko zahtevam izbris osebnih podatkov
  • lahko zahtevam omejitev uporabe osebnih podatkov
  • lahko zahtevam prenos osebnih podatkov
  • lahko vložim pritožbo pri nadzornemu organu, v primeru če menim, da obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu podatkov.

LAS Prlekija se zavezuje, da bo zbrane osebne podatke obdelovala zgolj za obveščanje po elektronski pošti. Vaš elektronski naslov bomo uporabili samo za zgoraj opisani namen in ga ne bomo posredovali tretjim osebam.  Od novic se lahko kadarkoli odjavite, tako da kliknete na ustrezno povezavo iz noge vsakokratnih novic ali tako, da nam pišete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Osebni podatki se zbirajo samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani ali nadalje uporabljeni, največ pa za obdobje 750 mesecev. Po tem času jih bo LAS Prlekija izbrisala.