Poziv za nastop na sejmu AGRA 2021

LAS Prlekija bo tudi letos izvedla nastop na 59. Mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu AGRA v Gornji Radgoni, ki bo potekal med 21. in 26. avgustom 2021, v okviru skupnega nastopa Pomurskih lokalnih akcijskih skupin v dvorani D.

Namen nastopa na sejmu je predstaviti delovanje in aktivnosti LAS Prlekija in promovirati uspešno izvedene projekte naših članov iz zdajšnjega programskega obdobja ter lokalne ponudnike, ki nastopajo pod blagovno znamko GlaMUR. Zato vas vabimo, da izkoristite priložnost in se obiskovalcem sejma brezplačno predstavite s svojo ponudbo izdelkov oz. storitev. Stroške najema razstavnega prostora in nakupa opreme bo krila LAS Prlekija.

 

LAS Prlekija ima podobno, kakor prejšnja leta, zakupljenih 25 m2 v hali D, na katerih bodo postavljene tri mize (vsaka 200 x 80 cm)  in klopi. Na voljo vam bo skupna majhna kuhinja (hladilnik, zamrzovalnik, mikrovalovna pečica in štedilnik z pečico, električni priključek in priključek z odtokom vode). Razstavljavci boste imeli možnost izvedbe degustacij ter prodaje svojih izdelkov. Vsi, ki se boste odločili za nastop, boste brezplačno prejeli tudi vstopnice za sejem (koliko točno vam sporočimo naknadno). Potne stroške boste razstavljavci krili sami.

Vsekakor pa bo potrebno upoštevati vse ukrepe za zajezitev širjenja okužb, ki so trenutno sledeči:

  • pravilo PCT (preboleli, cepljeni, testirani) za razstavljavce in obiskovalce,
  • nošenje mask v zaprtih prostorih ni več obvezno,
  • dovoljene so degustacije hrane in pijače, ki so lahko tudi stoječe (prej zgolj sedeče),
  • preklicane so omejitve števila ljudi glede na kvadraturo,
  • potrebno je upoštevati vse higienske ukrepe.

Končen seznam razpored razstavljavcev bo narejen na podlagi izkazanega interesa in prispelih izpolnjenih prijav. Prednost bodo imeli tisti, ki do sedaj še niso izvajali operacij / projektov ter ponudniki s prodajnimi vsebinami.

Zaželeno je, da tudi vi prispevate k pozitivnemu vzdušju ob skupni predstavitvi na sejmu. Sodelujete lahko s prodajo vaših lokalnih proizvodov, s prikazom izdelave ročnih izdelkov, peke ali s prikazom glasbeno-plesnih točk.

Zainteresirane vabimo, da izpolnite prijavnico v prilogi najkasneje do 30. julija 2021 in jo pošljite na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali po navadni pošti na naslov LAS Prlekija (Prleška razvojna agencija giz), Prešernova ulica 2, 9240 Ljutomer.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 02 585 13 40 in 041 253 001 na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali osebno v pisarni Vodilnega partnerja LAS Prlekija.

 

PRIJAVNICA

0
0
0
s2sdefault