Predstavitev LAS Prlekija na Prleškem sejmu, 5. 8.

Vabimo vas, da obiščete razstavni prostor LAS Prlekija na tradicionalnem Prleškem sejmu, ki bo potekal v soboto, 5. avgusta 2017, in se seznanite z delovanjem in aktivnostmi Lokalne akcijske skupine Prlekija ter izveste več o odobrenih ali izvedenih operacijah, sofinanciranih z evropskimi sredstvi v okviru programa CLLD (lokalni razvoj, ki ga vodi skupnost).

0
0
0
s2sdefault

LAS Prlekija uspešna s prijavo operacije GLAMUR v okviru javnega poziva za sodelovanje LAS

Agencija RS za kmetijske trge in razvoj podeželja je odobrila operacijo GLAMUR, ki smo jo v sodelovanju prijavili LAS Prlekija s partnerji LAS Ovtar Slovenskih goric ter z avstrijskima LAS Verein zur Förderung Steirischen Vulkanlandes in društvom Verein Genuss am Fluss im Steirischen Vulkanland v marcu 2017 na 1. Javni poziv podukrepa 19.3 – Priprava in izvajanje dejavnosti sodelovanja lokalne akcijske skupine. Višina odobrenih evropskih sredstev za LAS Prlekija znaša 80 tisoč EUR,  delež LAS Prlekija v operaciji znaša 108 tisoč EUR, skupna vrednost celotne operacije pa znaša 463 tisoč EUR.

0
0
0
s2sdefault

Povabilo članom LAS na Strokovni posvet slovenskih LAS in konferenco o sodelovanju s portugalskimi LAS

Društvo za razvoj slovenskega podeželja, katerega članica je tudi LAS Prlekija, organizira v oktobru večdnevni strokovni posvet LAS z obiskom Portugalske in sodelovanjem na konferenci o sodelovanju med slovenskimi in portugalskimi LAS. LAS Prlekija lahko krije stroške udeležbe za 2 - 3 člane LAS Prlekija. Za več informacij pokličite na tel. št. 02 585 13 40 ali pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Prijave zbiramo do 25. 07. 2017.

0
0
0
s2sdefault

Aktivnosti vodilnega partnerja LAS Prlekija v okviru prijav projektov sodelovanja LAS

Vodilni partner LAS Prlekija (Prleška razvojna agencija) je v sredini julija skupaj z 10 partnerji oddal na Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo vlogo operacije z naslovom "Zgodbe rok in krajev". Gre za sodelovanje lokalnih akcijskih skupin, sofinancirano iz sredstev Evropskega regionalnega sklada. Glavni namen operacije je ustvariti spodbudno okolje za razvoj rokodelstva v Sloveniji.

0
0
0
s2sdefault