Poziv za nastop na sejmu AGRA 2019

Spoštovani člani in izvajalci projektov LAS Prlekija ter GlaMUR ponudniki!

Z veseljem vas obveščamo, da se je LAS Prlekija skupaj z LAS Pri dobrih ljudeh 2020 in LAS Goričko 2020 po uspešni lanskoletni izvedbi ponovno dogovorila za skupen nastop Pomurskih lokalnih akcijskih skupin na 57. Mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu AGRA v Gornji Radgoni, ki bo potekal med 24. in 29. avgustom 2019.

Namen nastopa na sejmu je predstaviti delovanje in aktivnosti LAS Prlekija, uspešno izvedene projekte naših članov iz zdajšnjega programskega obdobja ter lokalne ponudnike, ki nastopajo pod blagovno znamko Glamur. Zato vas vabimo, da izkoristite priložnost in se obiskovalcem sejma brezplačno predstavite s svojo ponudbo izdelkov oz. storitev. Glamur ponudniki boste imeli na voljo poseben prostor oz. svojo mizo.
Stroške najema razstavnega prostora in nakupa opreme bo krila LAS Prlekija iz naslova podukrepa 19.4 »Podpora za tekoče stroške in stroške animacije«.

Razstavljavci boste imeli možnost izvedbe degustacij ter prodaje svojih izdelkov. Skupno bodo vse tri LAS imele na voljo 84 m2 razstavnih površin (skupaj s skladiščem) v hali D. Za LAS Prlekija ima zakupljenih 25 m2, na katerih bodo postavljene tri mize (vsaka 200 x 80 cm) in klopi. Na voljo vam bo skupna majhna kuhinja (hladilnik, zamrzovalnik, mikrovalovna pečica in štedilnik z pečico, električni priključek in priključek z odtokom vode. Vsi, ki se boste odločili za nastop, boste brezplačno prejeli tudi 1 - 2 vstopnici za sejem. Potne stroške boste razstavljavci krili sami.

Končen seznam razpored razstavljavcev bo narejen na podlagi izkazanega interesa in prispelih izpolnjenih prijav. Prednost bodo imeli tisti, ki do sedaj še niso izvajali operacij / projektov ter ponudniki s prodajnimi vsebinami.

Zaželeno je, da tudi vi prispevate k pozitivnemu vzdušju ob skupni predstavitvi na sejmu. Sodelujete lahko s prodajo vaših lokalnih proizvodov, s prikazom izdelave ročnih izdelkov (npr. izdelki iz gline, lesa, slame ipd.), peke ali s prikazom glasbeno-plesnih točk.

Zainteresirane vabimo, da izpolnite PRIJAVNICO najkasneje do 12. julija 2019 in jo pošljite na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali po navadni pošti na naslov LAS Prlekija (Prleška razvojna agencija giz), Prešernova ulica 2, 9240 Ljutomer.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 02 585 13 40, na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali osebno v pisarni Vodilnega partnerja LAS Prlekija.

Vodilni partner LAS Prlekija
Prleška razvojna agencija, giz

VABILO

 

0
0
0
s2sdefault